Elephant love black

695 kr

Material: Matt svart agat och halvädelstenen carolina blue african sea sediment jasper, guldpläterade elefanter och detaljer. Alla metaller är nickelfria och allergitestade. 

Storlek på stenar: 8 mm 

Färg: Svart och blåspräcklig 

Banden mellan en elefantmamma och hennes kalv är bland de tätaste i djurvärlden: utifrån det föddes idén om att designa ett armband för att hylla det unika och kärleksfulla bandet mellan mor och dotter. För varje sålt set går 100 kr oavkortat till Peace Parks Foundation, en ideell organisation som jobbar med djur, natur & människor i gränsöverskridande naturskyddsområden i södra Afrika. Den grundades av Nelson Mandela, Prins Bernhard av Nederländerna & Dr Anton Rupert. Organisationen arbetar intensivt med att stoppa tjuvjakten på elefanter.

Mor-och dotterarmbanden är tillverkade av svart matt agat och jasper, varvat med guldpläterade detaljer och som berlocker hänger det en guldpläterad elefant på vardera armband.

Armbanden är handtillverkade och av elastisk tråd så de passar de flesta handleder, men vill du måttbeställa så går det bra att lämna handledsmått under meddelande så får du det exakt. Skriv gärna ålder på barnet i meddelande när du checkar ut. 

Armbanden levereras vackert inslagna i silkespapper och i en smyckespåse. Alltid fri frakt och snabb leverans.
 

Flera populära produkter