top of page

OUR STORY

2 (1)_edited.jpg

OM SANDRA TERESA

Sandra Teresa AB startades 2016 av Sandra Teresa Molander. Skapandet av smycken har hon haft som intresse i många år, men det var inte förrän under en föräldraledighet som hon började leka med tanken på att lämna sitt dåvarande arbete som politisk tjänsteman och starta ett företag där hon skulle satsa helhjärtat på smyckesdesign och försäljning. Sagt och gjort. Sedan dess har hon via sin webshop, men även återförsäljare som Maruschka de Margot och Millesgården, sålt smycken till människor runt hela världen.

Kännetecknande för hennes smycken är att de är klassiska, men med en lekfull twist samt feminina och färgstarka. Hon har en förkärlek för rosetter och vackra halvädelstenar och det speglas också i de olika kollektionerna.

Smyckena tillverkas för hand i hennes studio på Lidingö, där man också kan komma och titta på smyckena och handla direkt. Boka tid via info@sandrateresa.se.

Alla produktbilder är tagna av fotograf Anders E. Skånberg.

2 (12).jfif

"Jag tycker det är en vacker tanke att vi återanvänder jordens naturliga material och smyckar oss med det. Hållbarhet är ett ledord när jag skapar och de här smyckena kommer du kunna använda i många år framöver." 

 

Sandra Teresa

bottom of page