Sisters

350 kr

I samarbete med Kvinnojouren Kerstin Lidingö

Material: Halvädelsten, matt agat och guldpläterad kvinnosymbol

Storlek på stenar: 8 mm

Färg: Svart (klicka på bilderna för att få upp dem i stort format)

Visste du att under 2018 polisanmäldes 28 000 fall av misshandel av kvinnor över 18 år? I 13 000 fall hade kvinnan och förövaren en nära relation eller hade tidigare haft en sådan. Visste du att cirka 150 000 barn i Sverige lever tillsammans med en förälder som blivit misshandlad av den andra föräldern? Visste du, att trots dessa dystra siffror, så räknar man med att mörkertalet är stort?

Ta ställning mot våldet! Armbandet Sisters är tillverkat till förmån för Kvinnojouren Kerstin Lidingö. Kvinnojouren Kerstin stöttar kvinnor som utsatts för våld med samtalsstöd, råd och praktisk hjälp. För varje sålt armband  går 100 kr direkt till deras verksamhet. Armbandet är handtillverkat och av elastisk tråd så de passar de flesta handleder, men vill du måttbeställa så går det bra att lämna handledsmått under meddelande så får du det exakt. 

Vill du ge Kvinnojouren Kerstin ett bidrag direkt så går det bra att swisha dem på nummer 123 106 39 16. För mer information om deras verksamhet: www.kvinnojourenkerstinlidingo.se

Armbandet levereras vackert inslaget i silkespapper och i en smyckespåse. Alltid fri frakt och snabb leverans.

Alla siffror kommer från Brottsförebyggande rådet.