top of page

LEVERANS- OCH KÖPVILLKOR

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

 

Betalningsvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fri frakt ingår alltid.

Leveranser

Vi tillämpar alltid fri frakt, även internationellt. Att du får din vara så snart som möjligt är av största vikt för oss. Leveranstiden är mellan 1-3 dagar. Om en vara har avvikande leveranstid får du information om detta direkt efter ditt köp.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information om varan och köparen accepterat denna. 

 

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. 

Garantier och service

Alla smycken tillverkas med stor noggrannhet och stenarna och metalldelarna, som är nickelfria och allergitestade, är varsamt utvalda för att hålla hög kvalitet. Skulle det trots allt vara så att smycket inte motsvarar dina förväntningar eller går sönder är du varmt välkommen att höra av dig till oss så löser vi detta skyndsamt. 

Returer

Returer sker på egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

bottom of page